16. kolo MHbL – souhrn

09.04.2018 18:24

Poslední kolo základní části naservírovalo divákům Moravská hokejbalová liga. V té se definitivně rozhodlo o vítězi základní části, ale také všech dvojicích pro následné čtvrtfinále. Preview play off Vám přeneseme v průběhu týdne, teď už ale k víkendovým zápasům. V nich řádil například extraligový Fraňo v dresu Hodonína, když si při výhře svého týmu připsal 1+3, ale také harcovník Malenovic Novák 1+2. Pozornost patří také jihlavskému útočníkovi Smutnému, který si připsal čtyři kanadské body 1+3. Ale hráčem kola se stal benjamínek týmu SK Jihlava Teodor Herman, který měl z víkendového zápasu 2+3!.

HBC Malenovice – HBC Titáni Tišnov 6:0 (2:0, 4:0,0:0)

Branky a nahrávky: 7. Hladký (Šimíček, Novák), 10. Novák (Hladký, Ševčík), 17. Šimíček (Novák, Ševčík), 22. Skyba (Langer, Kulička), 25. Skyba (Ševčík, Havlík), 25. Hladký (Šimíček, Ševčík).

Rozhodčí: ? Vyloučení: 5:4. Bez využití. Střely na branku: 50:8.

Domácí Malenovice měly zápas od začátku až do konce ve své režii a bylo pouze otázkou, na jakém skóre se zastaví konečný výsledek. Tišnov měl za sebou cestování z Přibyslavic a možná i to se podepsalo pod jeho nemastným a neslaným dojmem. Za ocenění určitě stojí výkon brankáře Čapky, který kryl 44 střel!

Malenovice: Zálešák (Polišenský) – Brázdil, Březík, Černý, Novák, Havlík, Hladký, Hruboš, Košatka, Kulička, Langer, Medřický, Nohal, Skyba, Svozil, Ševčík, Šimíček, Vingárek.

Tišnov: Čapka – Beránek, Dvořák, Hruška, Jánošík, Ohainka, Omasta, Petřík, Sova, Staněk, Vrška, Zimolka.

J.V.S.K. Slza Přibyslavice – HBC Titáni Tišnov 10:0 (1:0, 4:0, 5:0)

Branky a nahrávky: 11. Benáček (Bednář, Novák), 20. Chlubna (Samek, Gric), 26. Mejzlík (Chlubna, Samek), 27. Novák (Bednář), 30. Samek (Novák), 33. Samek (Mejzlík), 35. Novák (Bednář, Fiala), 39. Mejzlík (Chlubna, Gric), 39. Mejzlík (Samek, Gric), 44. Novák (Benáček).

Přibyslavice doma i přes vyrovnanou první třetinu svého soupeře přejely nečekaně vysokým debaklem! Pro srdnatě a sympaticky bojující Tišnov to byl až krutý výsledek, ale sport někdy spravedlivý zkrátka není. Za domácí řádil opět střelec Novák, jenž si připsal do své sbírky další hattrick. Nicméně si ze zápasu odnesl zraněné koleno, což může být pro Přibyslavice před play-off achillova pata.

Rozhodčí: Sčudla. Vyloučení: 2:6. Využití: 2:0. Střely na branku: 37:18.

Přibyslavice: Maxa (Pojer) - Benáček, Zelený, Gric, Hanzl - Bednář, Fiala, Novák - I. Samek, Mejzlík, Chlubna - L. Němec, Randa.

Tišnov: Halouzka – Beránek, Burian, Dvořák, Hruška, Kapoun, Ohainka, Omasta, Petřík, Sova, Staněk, Valko, Vodička.

HBC Hodonín – HBK Bulldogs Brno “B“ (1:2, 4:0, 4:0)

Branky a nahrávky: 1. Kovář (Rapant, Hanuš), 18. Fraňo (Kovář), 24. Švagerka J. (Rapant, Mohyla), 25. Mráz (Fraňo, Kovář), 29. Mráz (Fraňo), 31. Švagerka J. (Rapant), 37. Roch (Mohyla), 42. Švagerka (Crlík, Fraňo), 44. Mohyla (Hanuš) – 11. Svoboda (Szotkowski), 11. Mrkývka (Fišar).

Rozhodčí: Orság, Zvařič. Vyloučení: 4:2. Využití 1:0. Střely na branku: 48:20.

Brno dokázalo v první třetině Hodonín zaskočit a díky povedeným výpadům a skvělému Skýbovi vedli 2:1. Jenže následně se projevila hráčská převaha domácích, ale také kvalita, a následná kanonáda osmi branek otočila skóre jednoznačně ve prospěch hodonínských. Brno má tak i nadále na jaře nejhorší formu ze všech týmů a potřebuje se před play-of probudit.

Hodonín: Oláh (Lindner) – Fraňo, Hanuš, Hlavačka, Kostelanský, Kovář, Mohyla, Mráz, Navrátil, Rapant, Roch, Švagerka J., Švagerka M, Tomi, Tóth, Zetocha.

Brno: Skýba – Fišar, Mrkývka, Pařízek, Růžička, Sáňka, Svoboda, Szotkowski.

HBC Flyers Jihlava – J.V.S.K. Slza Přibyslavice 6:0 (1:0, 1:0, 4:0)

Branky: Souček 2x, Lorenc, Bohatý, Drápela, Homola.

Rozhodčí: ? Vyloučení: 3:1. Využití: 1:0. Střely na branku: 25:15.

Přibyslavice nastoupily do zápasů bez tří opor – Fialy, Nováka a Bednáře, což bylo na jejich hře znát. Takřka odevzdaný výkon bez nápadů, tak by se dalo popsat vystoupení Slzy. To domácí Flyers se se svou marodkou vypořádali o poznání lépe a díky skvělému Milfajtovi dokráčeli k nečekané snadnému vítězství 6:0!

Flyers: Milfajt - Kourek "C", Homola, Schlögl, Zelený, Machala - Souček, Drápela, Rezek, Lorenc, Kučera, Bohatý.

Přibyslavice: Maxa (Pojer) - Benáček, Gric, Zelený, Hanzl - Randa, I. Samek, Brym, P. Němec, L. Němec.

SK Jihlava “B“ – HBC Slza Třebíč 13:1 (3:0, 4:0, 6:0)

Branky a nahrávky: 5. Herman (Koudelka, Smutný), 8. Průcha (Pošvic), 14. Smutný (Herman, Koudelka), 16. Zeman (Pošvic, Průcha), 23. Pošvic (Vala, Herman), 29. Herman (Smutný, Koudelka), 30. Král (Peschout), 34. Průcha (Pošvic), 36. Trybuček (Smutný, Herman), 36. Král (Trybuček, Peschout), 41. Pošvic (Zeman, Průcha), 44. Průcha (Peschout, Pošvic), 44. Průcha (Zeman, Pošvic).

Rozhodčí: Chytil. Vyloučení: 1:0. Bez využití. V oslabení: 1:0. Střely na branku: 40:5. Diváci: 47.

Do Jihlavy dojela Třebíč v hodně oslabené sestavě, kterou krom zranění poznamenaly nemoci. I proto nedokázala okleštěná sestava Slzy dlouho vzdorovat náporu domácích, jejichž brankostroj se zastavil až na čísle 13!

Jihlava: Bártů – Vala, Anděl, Apeltauer, Peschout – Trybuček, Zápotočný, Král – Pošvic, Zeman, Průcha – Koudelka, Herman, Smutný.

Třebíč: Máca – Pelikán, Němec, Fekiač – Riedl, Ludes, Brunes – Janda.

Zpět

Vyhledávání