PLAY OFF 2018

10.04.2018 09:26

Vyřazovací boje MHbL startují již tento víkend! Potvrdí favorité své postavení? Podívejte se na naše čtvrtfinálové preview.

Čtvrtfinálové dvojice:

SK Jihlava "B" (1) - HBC Slza Třebíč (8)
HBC Malenovice (2) - HBC Titáni Tišnov (7)
HBC Hodonín (3) - HKB Bulldogs Brno "B" (6)
HBC Flyers Jihlava (4) - J.V.S.K. Slza Přibyslavice (5)

SK Jihlava "B" (1) - HBC Slza Třebíč (8)

Vítěz základní části SK Jihlava “B“ vyzve v prvním kole play-off Slzu Třebíč. Regionální derby by mělo být dle papírových předpokladů jasnou záležitostí SK, ale od Slzy nikdy nevíte, čím Vás překvapí. Stejně jako v loňském play-off, kdy nasadila několik posil z hokejových Moravských Budějovic, může i letos soupeře zaskočit. Domácí by měli mít k dispozici kompletní kádr. Hosté mají naopak problémy na postu brankáře, což je jejich největší slabina v probíhající sezóně a kanonýr Riedl na vše sám nestačí.

Vzájemné zápasy: 8:4, 13:1.

Nejlepší střelci: Průcha / Riedl

Šance na postup:90% / 10%


HBC Malenovice (2) - HBC Titáni Tišnov (7)

Nováček letošní sezóny z Malenovic půjde do vyřazovacích bojů ze solidního druhého místa. Soupeřem mu budou Titáni z Tišnova, kteří jsou v této sérii outsiderem. Jenže Malenovice nesmí svého soupeře podcenit – Tišnov totiž letos dokázal zaskočit oba jihlavské celky a na podzim potrápil také Hodonín. V sérii jistě rozhodně, jak zachytá brankář Tišnova, protože útočná síla Malenovic je opravdu veliká, především v domácí Lopík aréně. Postoupí dále Malenovice nebo Tišnov překvapí? Pokud přežije úvodní nápory, může Malenovice potrápit.

Vzájemné zápasy: 8:2, 6:0.

Nejlepší střelci: Hruboš / Burian

Šance na postup:90% / 10%


HBC Hodonín (3) - HKB Bulldogs Brno "B" (6)

Loňský finalista bude chtít potvrdit roli favorita v nejkratším možném termínu. Proti budou brněnští buldoci, kteří na jaře nedokázali navázat na povedený podzim. Největší zbraní domácích je jistě nejproduktivnější hráč základní části Rapant a také kanonýr Švagerka. To na druhé straně bude Brno stavět na brankáři Skýbovi, který má dlouhodobě jedny z nejlepších statistik mezi brankáře a nové také na posilách z áčka – Fišarovi se Svobodou. K těm když se připojí Jelínek, Szotkowski a Šír, může být Brno velmi zrádným protivníkem. Poradí si s ním Hodonín?

Vzájemné zápasy: 5:1, 9:2.

Nejlepší střelci: Švagerka J. / Kříž

Šance na postup:95% / 5%


HBC Flyers Jihlava (4) - J.V.S.K. Slza Přibyslavice (5)

Velmi pikantní a také nejzajímavější série se odehraje mezi Flyers a Přibyslavicemi. Oba vzájemné zápasy letošní sezóny ovládli Flyers, kteří půjdou do série v roli mírného favorita. V sérii by mohli hrát velkou roli brankáři, kteří jsou na obou stranách opravdu zkušení Milfajt potažmo Maxa. Pro hosty je klíčová účast kanonýra Nováka – nejlepšího střelce soutěže. Jeho branky by mohli při jeho zranění chybět a zatím se neví, zda se dá tento hráč dokupy. Na druhé straně se musí i Flyers obejít s řadou absencí. Kdo nakonec z této bitvy vyjde jako semifinalista?

Vzájemné zápasy: 5:1, 6:0.

Nejlepší střelci: Drápela / Novák

Šance na postup:60% / 40%

Zpět

Vyhledávání