Bison Sportswear, s.r.o. - hokejbalové dresy "Made in Czech"

29.12.2014 10:01

ZERO - hokejbalové dresy z nového materiálu od české firmy Bison Sportswear, s.r.o. mají za sebou první úspěšnou sezónu. Kvalitní materiál, vytipovaný speciálně pro hokejbal, ve spojení s unikátním střihem SUPRE firmy Bison, představuje lákavou kombinaci, kterou v uplynulé sezóně využila spousta týmů jak z Čech, tak ze Slovenska.

„V dnešní době si stále více hokejbalových týmů uvědomuje možnosti a výhody spolupráce přímo s výrobcem, bez nutnosti platit prostředníka. Prodejce, který v podstatě dresy pouze prodraží není v dnešní době nepostradatelný “ vysvětluje zástupce firmy Bison Sportswear,s.r.o., pan Miloslav Bělohoubek a dodává :

„Naše dresy si prodáváme sami, což se projevuje hlavně výhodnými cenami pro kluby. Dalším důležitým faktorem úspěchu je důraz na kvalitu a spolehlivost, díky čemuž se nám zákazníci stále vrací. Garantujeme výrobu v ČR, naši zákazníci mohou nahlédnout do našich výrobních prostor prostřednictvím fotek a videozáznamů, v případě zájmu se mohou osobně přijet přesvědčit přímo na místo, jak a kde jejcih dresy vznikají. To je dnes velice důležité, protože stále narážíme na spoustu překupníků - firem, které se navenek tváři jako výrobci, ale dresy pouze dováží nebo přeprodávají... To se samozřejmě musí projevit v cenách, kvalitě a dodacích lhůtách, případně později dalšími problémy při doobjednávání dresů “ .

Kvalitní hokejbalové dresy přímo od výrobce prostě lákají. Pokud také uvažujete o nových dresech na začátek jarní části sezóny, neváhejte a nenechávejte to na poslední chvíli. Výroba dresů ve vlastním designu trvá cca 3-4 týdny od schválení grafického návrhu, tak není nač čekat...

Nahlédněte do výrobních prostor Bison Sportswear, s.r.o.:

https://www.bison.cz/cz/foto_vyroba/

Informace o hokejbalových dresech ZERO najdete tady:

https://www.bison.cz/cz/akce_zero_texty/

Fotogalerii hokejbalových týmů v dresech Bison najdete tady:

https://www.bison.cz/cz/bison_tymy_hokejbal/

Zpět

Vyhledávání