Cenné body zůstávají v Brně, HSK si tentokrát vyšlápl na Třebíč

30.09.2013 17:40

Starobrňané měli hned ve druhém kole soutěže plné ruce práce. Na jih Moravy se dopravili mladí hokejbalisté s Třebíče, kteří čekají na první body v sezóně.

Slza tu před rokem zanechala vítěznou stopu po nájezdech a tudíž do Brna nepřijela jen na výlet. Ale domácí měli téměř po celý průběh utkání navrch a ačkoli byla k vidění hromada šancí, dočkali jsme se pouze fotbalového výsledku.

Když se blížil konec první třetiny, byl třebíčský golman překonán střelou mezi betony poprvé, ale přesto se mu měl míček původně vykutálet vedle levé tyčky, kde byl naštěstí pro HSK přípraven k jednoduché dorážce Baláč.

V prostřední části se taktéž čekalo na branku až téměř do přestávky, krátce před hvizdem třiceti minut roztočilo HSK v přesilovce ofenzivní kolotoč a z mezikruží opět Baláč prostřelil, co mu stálo v cestě a zvýšil na 2:0.

Na obou stranách se také sem tam vyskytla nějaká zbytečná chyba obran i samotných brankářů, ale góly z toho nebyly. V závěrečné periodě bylo vidět několik vyložených šancí na obou stranách. Tato perioda byla pro hosty jednoznačně nejpovedenější, ale nakonec byli odměněni pouze jediným gólem při power-play, když zbývalo jen čtvrt minuty do vypršení základní hrací doby.

Současní mistři si doma ponechávají cenné tři body a za týden se na stejném hřišti budou o domácí roli dělit s Jundrovem.

Převzato z oficiální st ránek týmu HSK Staré Brno

 

Zpět

Vyhledávání