Desetigólový souboj Eagles s Třebíčí lépe zvládli domácí ...

24.10.2013 11:44

Ve slunečném nedělním dopoledni jsme přivítali na domácí půdě Slzu Třebíč, která nám loni vystavila stopku v play-off a o to byla motivace větší. 

Eagles vstoupili do utkání aktivněji a v první části Slzu dá se říct zatlačili v jejím pásmu ale žádný gól se vstřelit nepodařilo, díky dobře organizované obranné hře soupeře. A tak udeřila ke konci první třetiny jako první SLZA v čase 13:35 dostává Chlubna hosty do vedení - 0:1. Do konce první třetiny ale ještě přišla loženka od kapitána Lubiho Plháka pro Ondru Jelínka, který neodmítl - 14:55  - vyrovnáno - 1:1.

Do druhé části vstoupili lépe hosté, kdy se trefil Janata a Eagles opět prohrávali. Naštěstí se v čase 20:23 ozvali konečně také domácí a Milan Rozmahel po příhře od Aleše Večeři zpoza brány, nedal hostujícímu goulímu šanci střelou po zemi na vzdálenější tyč - 2:2. Do 29.minuty byla hra dá se říct vyrovnaná, ovšem kapitán Eagles Lubi Plhák to vzal na sebe a dostal "svůj tým" poprvé v zápase do vedení - 29:11 - 3:2. 

Ve třetí třetině se nám podařilo uskočit po kusech Davida Reschowského a po druhé v zápase skórujícího Ondřeje Jelínka až na hezkých 5:2. SLZA to ovšem ani za tohoto stavu nezabalila a snížila na 5:3. Po 35.vteřinách se ale opět měnilo skóre po krásné trefě do šibenice od modré Martinem Sobotkou - 39:07 - 6:3. Tečku za utkáním poté udělal dobře hrající Aleš Večeřa a pečetil účet utkání na konečných 7:3.

Převzato z oficiální stránek týmu MAC Eagles Brno

 

Zpět

Vyhledávání