Exkluzivní nabídka Vodafone na rok 2015

17.11.2014 20:07

Dovolujeme si informovat všechny hráče, rozhodčí a funkiconáře, že Brněnský Hokejbalový Svaz (BHS) a společnost Vodafone se dohodli na podmínkách prodloužení smlouvu zaručující zvýhodněné podmínky při poskytování služeb elektronických komunikací. Doba platnosti smlouvy je písemně garantována od 16.1.2015 do 15.1.2017.

Na základě sjednaných podmínek tak mohou nyní všichni účastníci Ronhill MHbL i jejich rodinní příslušníci využít nabídku levného volání s velmi výraznou  slevou, navíc s aktivovaným voláním i SMS ve skupině (VPN) zcela zdarma.

Smluvní vztah je realizován přímo se společností Vodafone, tedy bez účasti zprostředkovatele, či tzv."šedého operátora".

V rámci zkvalitnění poskytovaného servisu vybavil BHS telefony i s přidělenými čísly kromě předsedy LK, také předsedy DK, KR i OK, čímž se výrazně sníží náklady na řízení soutěže, ale také oddílům, které se do programu levného volání zapojí.

Chcete-li také využít této mimořádné nabídky, případně máte zájem o bližší informace, stáhněte si prosím následující soubor, kde naleznete vše podstatné.

Jelikož se jedná o interní (neveřejnou) nabídku, je soubor zabezpečený heslem, o které si můžete napsat na e-mail : lk@mhbl.cz

V případě jakýchkoliv dotazů, či nejasností můžete také kontaktovat předsedu BHS p.Jiřího Dostála na tel. čísle 777 93 60 60.

Zpět

Vyhledávání