Flyers brali proti Hustopečím povinné body

20.10.2014 19:35

V neděli odpoledne přijel na Vysočinu změřit síly poslední tým tabulky Agrotec Hustopeče s vedoucím týmem soutěže Flyers Jihlava.

A markantní rozdíl byl vidět hned na první pohled. Letci byli k zápasu připraveni na kompletní tři lajny, oproti osmi hráčům do pole hostujícího celku. Domácí se od úvodního vhazování zabydleli ve svém útočném pásmu, ale jakoby si svůj veškerý střelecký prach vystříleli minulý týden proti Starému Brnu. První třetina tak skončila bez branek 0:0.

V té druhé se hned po 27 vteřinách probudil střelec Rezek. Souček vybojoval míček za brankou, posunul po mantinelu na Drápelu, který našel mezi kruhy volného Rezka a ten střelou z první prostřelil Čapka poprvé 1:0 A o dvě minuty později to bylo už o dvě branky, když se znovu ve výborně hrající formě trefil po nahrávce Součka Rezek 2:0. Na 3:0 „zvyšoval“ Drápela, ale jeho střelu, která se odrazila  od vnitřní konstrukce branky, rozhodčí neuznal. Prostřední část tak skončila dvoubrankovým vedením Flyers.

V závěrečném dějství zvyšoval na 3:0 Jobák, který svou individuální akcí přešel přes dva obránce a trefil se přesně nad lapačku hostujícího gólmana. Rezek poté našel před brankou volného Drápelu, pro kterého stačilo nastavit hokejku a usměrnit míček mezi tři tyče 4:0. Vetší šance hostů musel řešit Milfajt, na kterého běželi hosté dvakrát sami, ale ten si vše s přehledem pohlídal. A tak mohl dovršit svůj hattrick aktivní Rezek, který využil Součkovu přihrávku před prázdnou branku 5:0. A na konečných 6:0 uzavřel výsledek zápasu po vyhraném Uhlířově vhazování Němec.

Letci tak dál vedou tabulku bez jediné porážky. Příští týden v sobotu je od 10 hodin čeká v Brně houževnatý Jundrov.

Převzato z oficiálních stránek týmu HBC Flyers Jihlava

Zpět

Vyhledávání