Jihlava bez bodu

08.11.2013 20:51

V prvním listopadovém víkendu jsme přivítali nejen hosty z Jihlavy, ale i dva navrátilce po zranění a sice Srnyho a Spěvyho. Oba se hned stihli zapsat do statistik utkání. Místo rozcvičky jsme absolvovali nasazení nových sítí na spravené branky a tento akt byl pro některé z nás neřešitelný hlavolam .. :-)

Utkání tak začalo asi s 10. minutovým zpožděním, ale hrál se svižný hokejbal se šancemi na obou stranách. Ve 14. minutě jsme se po Jurajovém bekhendu do protipohybu dostali do vedení a první třetina tak skončila nejtěsnějším vedením domácích.
Ve druhé části si hlavně mlaďoši vytvářeli velký tlak a hosty motali u nich v pásmu a tak přišlo po zásluze dvougólové vedení. Spěvy z úhlu vymetl pavučinku a bylo to 2:0. Ale ihned po vhazování jsme špatným výhozem nabídli Jihlavákům šanci a ti jí nepohrdli a snížili na 2:1. Za další dvě minuty už bylo srovnáno, a tak se šlo do poslední 15. minutovky za nerozhodného stavu.

Až ve 39. minutě jsme opět strhli vedení na naši stranu. Přeca našel Tiňu na červené a ten klasickou švihovkou poslal míček, který se zastavil až v šibenici – 3:2! Hosté na konci pozlobili, měli tam jednu loženku, ale nakonec se ještě trefil Srny z nuláku do prázdné a slavíme tak vítězství 4:2.
Příští víkend máme volno a podzimní část zakončíme opět doma, kdy v odvetě přivítáme borce z Třebíče, které jsme v úvodním kole dokázali u nich porazit 3:2 …

1. Hvězda – Hrb (3 body)
2. Hvězda – Přeca (2 body)
3. Hvězda – Spěvy (1 bod)

HBC Olomouc 2010 - SK Jihlava B 4:2 (1:0 ; 1:2 ; 2:0)

Branky a asistence : 13:53 Mundier (Nazad), 21:18 Spěvák (Přecechtěl), 38:39 Tinkl (Přecechtěl), 44:52 Srnec (Spěvák, Přecechtěl)
Sestava : Palánek – Kordula, Tinkl – Šajna, Jašek, Srnec – Duša, Horák - Spěvák, Přecechtěl, Mundier – Tichý, Nazad

Převzato z oficiální stránek týmu HBC Olomouc 2010

Zpět

Vyhledávání