Jihlavské preview MHbL 2014/15

01.09.2014 19:24

Nová sezóna klepe pomalu, ale jistě na dveře! Jihlava naskočí do zápasového kolotoče už 14. září!

Za dva týdny se opět rozběhne hokejbalová sezóna jihomoravské Ronhill ligy, do které vstoupí jihlavský tým jako obhájce prvenství! „Po loňském úspěchu si nemůžeme dávat za předsezónní cíl nic jiného, než obhajobu poháru,“ má jasno Král .

Jihlava prošla řadou změn. Tou nejzásadnější je rozhodně fakt, že se na SK pro letošní ročník spojily dva mužské oddíly. Žádný A-tým, nebo B-tým, ale krajské město bude reprezentovat pouze jeden tým pod názvem SK Jihlava. Kostru loňského úspěšného týmu tak doplní brankářská dvojice ve složení Štefl – Ježek. Obranné řady vyztuží Gregor s Vávrů a do útoku jsou připraveni Trávník, Průcha a Matějka. Z pracovních důvodů musel rezignovat na post hlavního trenéra Pleško. Úspěšného trenéra nahradí zkušený Fatrdla , který na lavičce SK doplní Vrátila. Vedoucím týmu bude nově zvolený Štefl. Kapitánem zůstává stejně jako v loňské sezóně Král. „Máme široký kádr, což je pro nás trenéry jedině dobře. Taková ta zdravá konkurence nám jedině pomůže,“ je přesvědčen trenér Vrátil , jenž u týmu načne svou čtvrtou sezónu.

Ačkoliv se dlouho spekulovalo o rozšíření jihomoravské soutěže o další týmy, zůstalo u původního složení. V lize tak bude figurovat pouze osm celků!

Do sezóny 2014/15 vstoupí Jihlava 14. září, kdy na vlastním stadiónu přivítá MAC Eagles Brno! Půjde tak o reprízu loňského finále a velmi ostrý start do soutěže. Los byl vůbec k Jihlavě dost přísný, neboť v následujícím kole narazí na HSK Staré Brno a o týden později v městském derby na Flyers! Kompletní rozpis zápasů najdete v sekci „rozlosování“.

Na fungování týmu se nic měnit nebude. I nadále se tak fanoušci mohou těšit na sestřihy z utkání a rozhovory s hráči. Aktivní bude i facebooková a webová stránka týmu. Právě webovky podstoupily přes letní pauzu řadu změn. Fotografkou týmů bude i nadále Radka Kubíčková , jejíž profesionalitu a kvalitu fotek si nemůžou hráči SK vynachválit.

Zástupci SK Jihlava se během letní pauzy domluvili na spolupráci s firmami STOON a Ondrášovkou. „Podpory obou sponzorů si velmi ceníme a budeme se jim snažit dělat ve spojitosti s naším týmem dobré jméno,“ nechal se slyšet Král .

K prvnímu zápasu pak jihlavští hokejbalisté nastoupí v nových dresech! V jakých? To se už brzy dozvíte na našich facebookových stránkách!

Nová sezóna se tak nezadržitelně blíží a SK Jihlava věří, že se i v novém ročníku bude moci opřít o velkou fanouškovskou podporu. Začínáme již 14. září !

Převzato z oficiální stránek týmu SK Jihlava

Zpět

Vyhledávání