Jihlavští Flyers nechali v orlích spárech jediný bod

12.11.2013 17:10

Eagles inkasovali všechny 3 góly po hrubých chybách rozhodčích a nakonec podlehli letcům z Jihlavy na samostatné nájezdy.

A začalo to...do utkání vstoupil vyrovnaný počet hráčů - 16 proti 16 + golmani. Jihlava se do toho obula a po faulu na domácího obránce Aleše Večeřu (podražení) využila brejku 3 na 1 - 0:1 - Rezek (rozhodčí bez odezvy). Obě mužsva měla v průběhu první třetiny šance ale golmani se ukázali v dobrém světle na obou stranách a tak první třetina nakonec patřila hostům z Jihlavy. Druhá třetina měla ukázat, jak to je a to se povedlo dokonce i v oslabení vyrovnává z kruhů Jirka Zvejška, po bekhendové parádičce - 1:1 - 21:37.

Po vícero faulech hostů nakonec sudí hole v obličeji nepřehlédli a domácí dostali výhodu přesilové hry 5 proti 3 a tu dokázali zužitkovat, po kovaném zámku a utnutí panem hráčem HONZOU KOVÁŘEM, který i poškodil horní konstrukci letecké sítky a poprvé ve špílu dem do vedení 2:1 - zaslouženě.

O necelou půl minutu bylo ještě líp, když to na sebe vzal Sobič a po závaru doklepává z bezprostřední blízkosti do hostující klece - 3:1. Jenže pak to přišlo, klasický souboj v rohu a nakonec z něj vychází naprosto nevinně na trestnou lavici snad i neuvěřitelně domácí Aleš Večeřa a hosté této nabídnuté přesilové hry využili a snížili na 3:2 v čase 27:39. Po sléze se projevil soucit sudích pro hru a vidění hry....po faulu na domácího hráče s míčkem na holi před bránou, kterému doslova vytrhl hostující útočník hůl z ruky (seberu ti hokejku a pak dám gol, když to rozhodčí nechce vidět) nakonec hosté vyrovnávají na 3:3, pane rozhodčí děkujeme, tohle se vážně povedlo!!!

Ve třetí třetině se hrálo v tempu ale ani jeden z týmů nevyužil své šance a tak přišly na řadu samostatné střílení, ve kterých byly nakonec šťastnější hosté a tak berou i bonusový bod.

Fotogalerie : https://eagles1.rajce.idnes.cz/eagles-flyers/

Převzato z oficiální stránek týmu MAC Eagles Brno

Zpět

Vyhledávání