Jundrovské zmrtvýchvstání, aneb návod Olomouce, jak odevzdat body soupeři...

30.09.2013 17:29

Ve druhém kole jsme přivítali na domácím hřišti na Holečkové ulici papírově slabšího soupeře z městské části Brno – Jundrov.

První třetina to taky beze zbytku potvrdila, protože jsme po počátečním oťukávání nasypali hostujícím v krátkém sledu 3 fíky. Jako první se trefil Přeca po pěkném uvolnění Vaši Horáka. Druhá a třetí branka byla jako přes kopírák. V obou případech to začalo vyhraným Muskovým vhazováním a skončilo svižnými taháčky Milana, respektive Miši Tinkla (leč stejně, jako v Třebíči i tady udělal chybku zapisovatel a třetí branku omylem připsali Muskovi …).

Zhruba od poloviny utkání to nebylo ono, my jsme polevili, naopak hosté začali vystrkovat růžky a důsledkem bylo snížení na rozdíl 2 branek. Ale i tak bychom si měli s dvougólovým náskokem umět poradit a dotáhnout zápas do vítězného konce ...
Nestalo se tak, hosté vystupňovali aktivitu. Druhé varování přišlo v 38. minutě a zkáza byla dokonána v čase 44:24, když jsme hráli v oslabení a navíc ještě nechali trestuhodně osamoceného hráče v blízkosti Paliho svatyně, pro kterého nebyl žádný problém vyrovnat ...

Po 45 minutách následovaly samostatné nájezdy. V prvních třech sériích nebyl nikdo úspěšný. To se podařilo s velkou dávkou štěstí až našemu sniperovi úvodních kol tohoto ročníku Jirkovi Dušovi, který procedil míček skrz betony a my si tak mohli připsat prémiový bod navíc.

1. Hvězda – Muska (3 body)
2. Hvězda – Přeca (2 body)
3. Hvězda – Pali (1 bod)

HBC Olomouc 2010 - HBC Jundrov 4:3 sn (3:0 ; 0:1 ; 0:2)
Branky a asistence (dle zápisu) : 9:01 Přecechtěl (Horák, Musil), 11:17 Jurák (Musil), 13:30 Musil (Tinkl)
Sestava : Palánek – Veselý, Tinkl – Horák, Duša – Jašek, Musil, Jurák – Tichý, Přecechtěl, Nazad – Hudec, Hrbáček, Večerka.

Převzato z oficiální stránek týmu HBC Olomouc 2010

Zpět

Vyhledávání