Jundrovský "bůra" na rozjeté Flyers nestačil

27.10.2014 19:58

Byl to bláznivý zápas, jen co je pravda.

V šatně se nám sešlo dost nečekaně jen 8 kusů do pole a tak jsme si řekli, že to otevřeme a zkusíme Flyers přestřílet a že je uběháme a hahaha a hehehe, no co vám budu povídat - flinta do žita letěla docela dost rychle. Zvlášť když jsme po čistě prohraném bully prohrávali už v první minutě. Tenhle trik s prohraným bully se nám dařil po celý zápas a tak nám z toho dali ještě další asi tři góly.

Jenže po první třetině to bylo 1:2 a ve druhé se nám dokonce podařilo vyrovnat. Další vývoj byl 2:4, 3:4, 3:5, 4:5. To už nám ale definitivně došlo a Flyers šli do trháku, který už se nám nepodařilo dotáhnout. Potom docházelo k až komickým situacím, kdy Jihlava neuspěla z nájezdu 3 na nulu a z protiútoku 4 na 1 jsme ještě snížili, ale to už byla jen taková epizoda na závěr.

Na to, jak to vypadalo na začátku to nebyla zas taková hrůza a asi se dá říct, že jsme Jihlavě nenechali body úplně zadarmo. Jestli to bylo zásluhou našich probuzených střelců, nebo páteční večerní dietní chyby hostujícího brankáře Milfajta se neodvážím spekulovat...

Převzato z oficiálních stránek týmu HBC Jundrov

Zpět

Vyhledávání