Jundrovští opět udolali Olomouc

05.03.2014 10:51

Po téměř čtyř měsíční zimní pauze jsme zajížděli k prvnímu utkání do Brna k soupeři z Jundrova. První a zároveň poslední trénink týden před utkáním dal tušit, že to z naší strany nebudou brankové hody, což se nakonec i potvrdilo. 

Od začátku bylo hodně nepřesností z obou stran, přesto hlavně dvojička Přeca – Spěvy domácím místy hodně zatápěla, bohužel však bez gólového efektu. V 11. minutě už jsme ale zvedali ruce nad hlavu, když Srny našel nezištně zpoza brány nekrytého Přecu, který bez problému zametl míček do polo odkryté branky Brna.

V dalším dějství se obrázek hry stále opakoval. Naši mlaďoši točili domácí v jejich pásmu, ale druhý gól jsme nepřidali, a tak chvíli před koncem druhé periody bylo v přesilovce Brna po nenápadné, avšak Palimu zcela skryté střele, vyrovnáno.

Třetí třetina byla opatrná, bez nějakých větších šancí na obou stranách. Do posledních vteřin jsme navíc museli odolávat v oslabení.
Po 45ti minutách hry tak přišly na řadu samostatné nájezdy. Domácí byli úspěšní dvakrát, nám dal na chvíli naději pouze Srnyho blafák, což bylo málo, a tak vezeme po prvním jarním utkání pouze bod, což je při postavení obou mužstev v tabulce nic moc ...

1. hvězda – Spěvy (3 body)
2. hvězda – Přeca (2 body)
3. hvězda – Pali (1 bod)

HBJ Jundrov - HBC Olomouc 2010 2:1sn (0:1 ; 1:0 ; 0:0)
Branky a asistence : 10:24 Přecechtěl (Srnec, Spěvák)
Sestava : Palánek – Veselý, Tinkl – Duša, Nazad – Spěvák, Srnec, Přecechtěl – Hudec, Tichý 

Převzato z oficiální stránek týmu HBC Olomouc 2010

Zpět

Vyhledávání