Letci si zastříleli proti Hustopečím

08.11.2013 20:57

V sedmém kole Mhbl se odehrál souboj mezi prvním týmem tabulky HBC Flyers Jihlava a posledním TJ Agrotec Hustopeče.

Letci nastoupili jak už je letos zvykem na kompletní tři lajny, hosté měli o jednu lajnu méně. Zápas začal za deštivého počasí a přesně po 60 vteřinách hry otevřel skóre hrdina zápasu Andrýsek (v zápase 2+2), který využil přesné Bednářové přihrávky. Přes šance Flyers, to bylo gólově i hlavně díky brankáři Čapkovi v první třetině vše.

Ve druhé části se po 54 vteřinách prosadil po Součkově pasu střelou mezi betony Drápela a v čase 21:12 zvyšoval už na 3:0 Novák, který se trefil přesně z první nad lapačku brankáře. Poté se ale poprvé prosadili i hosté, jmenovitě Svoboda, který dorazil míček za záda Maxi. Tříbrankové vedení vrátil na svou stranu Němec, jenž dorazil Uhlířovu střelu.

Druhá perioda skončila vedením Flyers 4:1. V té závěrečné to nejprve vypadalo, že domácím bude stačit výsledek udžet, jenomže proti tomu byl Burýšek, který snižoval na 2:4 z pohledu hostů. Jenomže potom se otevřely doslova brankové hody, když padlo hned 5 branek v rozmezí necelých 4 minut. Dlabaja propálil střelou od modré Čapku, o 25 vteřin později ho napodobil Volf, poté dal svou druhou branku v zápase Andrýsek a na 8:2 se po vyhrané buly trefil přesně do černého Zamrazil. Definitivní tečku za nedělním zápasem udělal osm vteřin před koncem hostující Hampejs 8:3.

Příští týden čeká letce náročný, ale zároveň poslední podzimní víkend. V sobotu zajíždí do Třebíče a v neděli v Brně změří síly s místními Eagles.

Převzato z oficiální stránek týmu HBC Flyers Jihlava

Zpět

Vyhledávání