Seriál : 5 otázek pro realizační tým - HBC SLZA Třebíč

14.03.2017 22:40

V tomto pravidelném seriálu se s vámi o své dojmy před začínající sezonou podělí funkcionáři jednotlivých týmů MHbL. Všem, kteří si čas na napsání pár řádek udělali, tímto děkujeme.

1) Jaké cíle máte před novou sezonou?

Cíle jsou jasné, postoupit do play-off, ale to předbíhám. Samozřejmě se ale chceme pohybovat v horní polovině tabulky. Tato sezóna bude pestřejší o další nové týmy a od těchto týmů nevíme ještě co očekávat, určitě to ale budou zajímavé zápasy.

2) Jaké změny proběhly ve vašem týmu? Došlo u vás k posílení, nebo spíše k oslabení kádru?

V klubu nějaké větší změny nejsou, kádr je stabilizovaný. Na tuto sezónu čekáme i nějaké comebacky hráčů, například Robina Horkého. Máme i pár hráčů, kteří se postupně zapojí do přípravy, a v průběhu sezóny by se mohli zapojit i do zápasů.

3) Jak probíhala příprava na sezonu a jak jste s ní spokojeni?

Příprava hráčů probíhala spíše individuálně. Na konci srpna jsme se párkrát sešli, ale více ukáže průběh sezóny, jak se každý snažil. Přes "prázdniny“ jsme dali do kupy hřiště, kluci z ostatních tymů se tak mohou těšit na nově zvýrazněné čáry a ostatní úpravy.

4) Kdo bude podle vás největším favoritem soutěže?

Mezi největší favority patří letos asi HSK Staré Brno a tradičně také SK Jihlava. Od nových týmu nevíme co očekávat, ale osobně si myslím, že i tým Hodonína se objeví v horní polovině tabulky.

5) Co je dle vašeho názoru slabá stránka MHbL a co naopak považujete za pozitivum ?

Slabé stránky si každý musí uvědomit sám a nechceme tedy soudit. Tato liga nám umožňuje udržet hokejbal v Třebíči a vedení ligy je velice tolerantní. S komunikací není problém, výsledkový servis na těchto stránkách je také rychlý. Vedení ligy nám vždy vyhoví.

Odpovídal Vojtěch Němec - zástupce vedoucího mužstva HBC SLZA Třebíč

Zpět

Vyhledávání