Přibyslavice potrápili úřadujícícho mistra a berou zasloužený bod

20.10.2016 07:28

V neděli 16.října se v Přibyslavicích odehrál duel mezi domácí Slzou a hosty z Jihlavy. Jihlavský B tým opanoval poslední tři ročníky Moravské hokejbalové ligy a do Přibyslavic tak přijížděl v roli favorita. Domácím se poslední zápasy moc nepovedly a dnes chtěli již bodovat.

Hosté začali utkání o poznání aktivněji a domácí uzavřeli v obranném pásmu, avšak bez výrazného gólového efektu. Svoji převahu nakonec ale přetavili v branku a ve druhé třetině šli dokonce do dvoubrankového vedení. Poté se již ale prosadila Slza, konkrétně Novák, který využil kombinace Fialy a Benáčka a snížil stav utkání na 1:2. Jenže tato branka hosty nepoložila a znovu šli do dvoubrankového vedení. Poté si Slza začala svým pohybem vynucovat přesilové hry a ty také využila. Nejprve Novák využil nahrávku Fialy a od modré čáry prostřelil vše, co mu stálo v cestě. V další přesilové hře pak Fiala s pomocí obránce hostů překonal brankáře Jihlavy a stav utkání byl 3:3. Chvíli ke konci základní hrací doby šli ještě Novák s Fialou do přečíslení, ale Fiala místo střely volil nahrávku.

Divácky atraktivní utkání tedy skončilo 3:3 a na řadu přišly nájezdy. Za domácí se prosadil akorát Chlubna, kdežto za hosty byl dvakrát stoprocentní Střecha a vystřelil Jihlavě bod navíc. Slza tedy bere cenný bod proti úřadujícímu mistrovi z Jihlavy. Nutno ještě dodat, že skvělý výkon v předvedl domácí brankář, ale pochvalu zaslouží všichni aktéři domácího týmu, kteří dnes předvedli výkon na hranici svých možností.

Převzato z oficiální stránek týmu JVSK SLZA Přibyslavice

Zpět

Vyhledávání