Přibyslavický návrat do reality

27.10.2014 19:52

Návrat do reality. I tak by se dal okomentovat nedělní zápas hokejbalistů Slzy Přibyslavice proti ambicióznímu týmu HSK Staré Brno.

Úvod utkání ovšem vyšel lépe domácím. Prakticky po celou první třetinu byla Slza lepší a vytvořila si několik šancí. Hosté se do žádných větších šancí nedostávali a na Schönbergera šly pouze střely z dálky.

Druhou třetinu ale Slza přestala praktikovat hru, kterou si stanovila v úvodu utkání a hosté toho začali využívat. Na první branku Slza ještě stihla reagovat, ale do poslední třetiny hosté nakonec vstupovali za stavu 1:2 v jejich prospěch.

Jestliže dvě třetiny Slza držela krok, třetí třetinu úplně odpadla a Staré Brno ukázalo svoji sílu. Prakticky během tří minut hosté definitivně otočili stav utkání a nutno říci, že po chybách domácí obrany jim do branky spadlo vše, na co sáhli.

Konečný stav 1:6 je naprosto zasloužený a Slza se musí poučit z chyb, která dělala, neboť příští týden zajíždí na hřiště lídra tabulky, kterými jsou, zatím bez porážky hrající, Flyers Jihlava.

Převzato z oficiálních stránek týmu JVSK SLZA Přibyslavice

Zpět

Vyhledávání