Seriál : 5 otázek pro realizační tým - HBC Jundrov

26.02.2017 22:41

V tomto pravidelném seriálu se s vámi o své dojmy před začínající sezonou podělí funkcionáři jednotlivých týmů MHbL. Všem, kteří si čas na napsání pár řádek udělali, tímto děkujeme.

1) Jaké cíle máte před novou sezonou?

Naše cíle jsou podobné jako minulý rok. Mít ze hry radost a pokusit se dostat do play-off. Vzhledem k větší konkurenci, to letos bude ještě těžší a náš loňský  úspěch bude velice těžké obhájit.

2) Jaké změny proběhly ve vašem týmu? Došlo u vás k posílení, nebo spíše k oslabení kádru?

Kádr zůstal ve stejném složení. Dva hráči zkouší štěstí ve vyšší soutěži a zatím neumíme odhadnout, kolik zápasů za nás odehrají. My všichni jsme zase o několik zápasů starší - jestli je to výhoda nebo nevýhoda, nevím. Naše mladá, rychlá, neokoukaná a jediná posila zatím vypadá velice dobře. Snad ho to s námi bude bavit.

3) Jak probíhala příprava na sezonu a jak jste s ní spokojeni?

Příprava na sezonu v podstatě neprobíhala. My tomu ale říkáme individuální trénink. Jediný turnaj s torzem týmu snad ani nejde počítat.

4) Kdo bude podle vás největším favoritem soutěže?

Finále bude hrát Jihlava B s Hodonínem. Řečem pana P. Krále o oslabení týmu nevěříme a doufáme ve vyrovnaný a férový ročník.

5) Co je dle vašeho názoru slabá stránka MHbL a co naopak považujete za pozitivum ?

Liga se stále zlepšuje. Pokud se tahle sezona povede, tak nám snad svaz už bude muset i platit,  aby nás mohl mít pod palcem :-)

Odpovídal Martin Skýba - zástupce vedoucího mužstva HBC Jundrov

Zpět

Vyhledávání