Seriál : 5 otázek pro realizační tým - SK Jihlava B

14.09.2016 09:30

V tomto pravidelném seriálu se s vámi o své dojmy před začínající sezonou podělí funkcionáři jednotlivých týmů MHbL. Všem, kteří si čas na napsání pár řádek udělali, tímto děkujeme.

1) Jaké cíle máte před novou sezonou?

Letos jsme skromní. Rádi bychom se pohybovali v horní polovině tabulky a bavili se hokejbalem. Potom se v play-off může stát cokoliv. Hlavně se do něj dostat!

2) Jaké změny proběhly ve vašem týmu? Došlo u vás k posílení, nebo spíše k oslabení kádru?

Z kádru nám odešlo 8 kluků do A-týmu, a tak jsme značně oslabili. Nicméně nám zase přišli nadějní kluci z dorostu. Po třech prvenstvích v řadě budeme u soupeřů lovnou zvěří, takže to pro mladé kluky bude křest ohněm. Snad obstojíme a budeme dostatečně konkurenceschopní. Hned první zápas proti HSK nám ukáže.

3) Jak probíhala příprava na sezonu a jak jste s ní spokojeni?

Od srpna chodíme 2x týdně na hřiště a sehráli jsme přátelský zápas proti našemu áčku. V něm jsme herně příliš nepropadali, takže docela spokojenost.

4) Kdo bude podle vás největším favoritem soutěže?

Tradičně to bude HSK Staré Brno, které dychtí po titulu a vždy patří mezi špičku soutěže. Letos do konečného boje může zasáhnout i mladý tým Kyjova, nebo zkušenostmi ostřílený Hodonín. Ten se na letním superpoháru předvedl, jako silný soupeř. Nemůžu opomenout ani konkurenční Flyers, který jsou dlouhodobě sehraní, posilami nabyté Přibyslavice nebo Jundrov, s kterým jsme měli v loňském semifinále značné problémy. Bude to vyrovnaná soutěž.

5) Co je dle vašeho názoru slabá stránka MHbL a co naopak považujete za pozitivum ?

Těžko soudit. Vše má své pro a proti. Možná kdybychom byli pod svazem, lépe bychom se prezentovali hokejbalové veřejnosti, protože je ta liga kvalitnější, než některé krajské, či druhé národní ligy pod hlavičkou svazu. Na druhou stranu je pro nás už tak drahá sezóna alespoň ekonomicky přijatelná. Oceňuji také rychlé zprávy ohledně ostatních výsledků a aktivní vedení soutěže, které rychle reaguje na jakýkoliv problém.

Odpovídal Petr Král - vedoucí mužstva SK Jihlava B

Zpět

Vyhledávání