Seriál : 5 otázek pro realizační tým - HBK Bulldogs Brno B

30.10.2016 18:26

V tomto pravidelném seriálu se s vámi o své dojmy před začínající sezonou podělí funkcionáři jednotlivých týmů MHbL. Všem, kteří si čas na napsání pár řádek udělali, tímto děkujeme.

1) Jaké cíle máte před novou sezonou?

Chtělo by se říct, ze cíle a očekávání jsou velké a ze by jsme chtěli hrát na špici, ale to v našem případě asi opravdu není to podstatné. Hlavní cíl některých našich hráčů, bude hlavně přežít (zvlášť začátek když hrajeme 4 zápasy za 8 dnů), neboť musíme vzít v úvahu,ze jedné naší lajně je v součtu docela dost pres 200let :-) Takže jaký je ten cíl: užít si hru co máme všichni tak rádi, udělat si žízeň a co je pro nás hodně důležité, vytvořit opravdový tým, který bude mít radost, ze hraje spolu. Důležité je pro nás začlenit i opravdu mladé hráče juniorského věku, kteří by měli někdy v budoucnu být základem silného týmu.

2) Jaké změny proběhly ve vašem týmu? Došlo u vás k posílení, nebo spíše k oslabení kádru?

Hlavní změnou je fakt, ze budeme zase hrát. V podstatě se sešli staří hráči Buldoků a Eagles a dali dohromady tým, který nemá žádné velké ambice, nicméně se chce hlavně stabilizovat, aby mohl pokračovat i v dalších sezonách.

3) Jak probíhala příprava na sezonu a jak jste s ní spokojeni?

 No tak měli jsme jeden trénink a naši nejstarší hráči už alespoň ví, jak vypadají ty mladistvé posily z juniorky:-) Takže za nás jsme určitě maximálně připraveni, hlavně se nepřetrénovat a nezranit :-)

4) Kdo bude podle vás největším favoritem soutěže?

Předpokládáme, ze vysoko bude hrát Jihlava, jako každý rok a s největší pravděpodobností i Staré Brno bude schopné dat dokupy kvalitní tým. Otázkou a možná černým koněm může být Hodonín.

5) Co je dle vašeho názoru slabá stránka MHbL a co naopak považujete za pozitivum ?

Pozitivem je rozhodně jednoduchá administrativa a administrativní požadavky vůbec. Problém může být velké vytížení hřišť jako jsou Brno, případně Kyjov, atd.

Odpovídal David Ospalý - vedoucí mužstva HBK Bulldogs Brno B

Zpět

Vyhledávání