V brněnském derby Jundrov potrápil Eagles

06.04.2014 20:10

Eagles i v posledním domácím utkání základní části naplno bodovali, když po boji přemohli HBC Jundrov 4:1.

Hosté z Jundrova hráli obranný val a ten se podařilo poprvé překonat v 10.minutě, kdy Luba Plhák sestřelil po příhře od Ondry Neumana brankovou kameru, připevněnou na zadní konstrukci hostujícího golmana - 10:00 - 1:0. Hosté první třetinu ale dále ubránili a tak další góly diváci v první části již neviděli.

Druhá perioda začala náporem domácích ale ne a ne dobře chytajícího Skýbu překonat a tak nakonec žabkou v 21.minutě z hole Martina Trybučka, se dostávají Eagles do 2.brankového vedení, které vydrželo až do konce druhé části.

Třetí třetina vyšla lépe hostům, když ve vlastním oslabení utekli a snížili ve 32.minutě na 2:1. Tento stav vydržel docela dlouho a v mezidobí domácí nevyužili spousty tutovek a mohli být rádi, že Jundrov z ojedinělých brejků nevyrovnal. Nakonec se ale vše vyřešilo po závaru v pásmu Jundrova a kapitán Ondra Neuman to vzal ve skrumáži před hostujícím golmanem na sebe a propálil vše co mu stálo v cestě - 39.minuta opět vedeme o 2.góly a když se k tomu po 16.vteřinách hry krásně trefil po buly Martin Trybuček mezi Skýbovi nohy, tak bylo o zápase rozhodnuto - 38:20 - 4:1.

Ale místo toho abychom utkání s poklidem dohráli, tak došlo ke zbytečným šarvátkám, které stejně nic nevyřešili a tak derby nakonec vítězně pro Eagles. Soupeři děkujeme, do play off přejeme hodně štěstí a současně se soupeři omlouváme, za někdy zbytečné strkanice. 

Převzato z oficiální stránek týmu MAC Eagles Brno

Zpět

Vyhledávání